Webdizájn / Programozás

Weboldal stratégiai audit és redesign

Weboldal stratégiai audit és redesign
Elkészülési idő: 14 napon belül
A szolgáltatás tartalmaz: Folyamatos támogatás, Garancia, Több módosítási lehetőség
Módosítások száma: 3

Meglévő weboldalad felülvizsgálata nem csupán egy egyszerű elemzés. Célom, hogy mélyrehatóan feltárjam a meglévő weboldalak potenciálját és ajánlásokat fogalmazzak meg a fejlesztések érdekében. Munkám során figyelembe veszem a marketingstratégiai, tartalmi és felhasználói élményen alapuló tényezőket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a weboldalak ne csak esztétikusak legyenek, hanem valóban jól funkcionáljanak. A közösen jóváhagyott javaslatokat követően a teljes újratervezésben is számíthatsz rám.

Szolgáltatásaim:

  • UI/UX elemzés: minden weboldal felhasználói felületét és élményét alaposan megvizsgálom, hogy az látogatóik számára a lehető legkellemesebb és leghatékonyabb legyen.
  • Tartalmi audit: a meglévő tartalmak hatékonyságát és relevanciáját elemzem, hogy segítséget nyújthassak abban, hogyan lehet a szövegeket, képeket és egyéb elemeket optimalizálni a célzott közönség elérése érdekében.
  • Marketingstratégiai javaslatok: a weboldalak hatékonyságának növelése érdekében stratégiákat dolgozok ki, amelyek a legjobban illeszkednek a vállalkozás céljaihoz és a piaci trendekhez.

Mire számíthatsz, ha együtt dolgozunk?

  • Alapos és sokrétű elemzés: olyan javaslatokkal és tanácsokkal látlak el, amely által javul weboldalad funkcionalitása, ráadásul sok hasznos információt tudsz meg a célközönségedről, versenytársaidról.
  • Egyedi és konkrét megközelítés: minden egyes weboldalhoz egyedi megoldásokat kínálok, mert hiszem, hogy minden ügyfél és projekt más és más. Fontosnak tartom, hogy sallangoktól mentes, egyértelmű és konkrét javaslatokat adjak, amelyek mindenki számára érthetőek, relevánsak és könnyen megvalósíthatóak.
  • Ügyfélkapcsolat: a tanácsadás teljes időtartama alatt szoros együttműködésben dolgozom ügyfeleimmel, hogy a javasolt módosítások és fejlesztések valóban a megálmodott célokat szolgálják.

Kérlek vedd figyelembe, hogy áraim iránymutatóak, pontos ajánlatot az egyedi igényeid megismerése után tudok adni.

FONTOS INFORMÁCIÓ MEGRENDELŐKNEK!
Amennyiben olyan szolgáltatásra van szükséged, ami nem található a csomagok között, akkor küldj a szabadúszónak egy üzenetet az elképzelésedről. Miután megegyeztetek a részletekről és az árról a szabadúszó létre tud hozni neked egy csomagot vagy meg tudod bízni őt a profiljában a “Megbízás egyedi projektre” gombra kattintva.
Nagyon fontos, hogy soha ne fizess banki utalással, Paypal-el vagy egyéb módon, mindig csak a “Megrendelem” vagy a “Megbízás egyedi projektre” gombra kattinva, mert csak így tudjuk garantálni a biztonságos megrendelést. Így a megrendelő és a szabadúszó is védve van. Amennyiben megrendelőként nem kapod meg a szolgáltatást az ígért határidőre vagy a szolgáltatás nem felel meg a megbeszélt kritériumoknak, vissza fogjuk utalni a befizetett összeget a számládra. Ha a szabadúszó más fizetési módot kér tőled, kérjük, jelentsd itt a szabadúszót. Köszönjük az együttműködésedet!

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
v2.7.25
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés