Webdizájn / Programozás

Webdesign (UI/UX tervezés)

Webdesign (UI/UX tervezés) Webdesign (UI/UX tervezés) Webdesign (UI/UX tervezés)
Elkészülési idő: 30 napon belül
A szolgáltatás tartalmaz: Folyamatos támogatás, Garancia, Több módosítási lehetőség
Módosítások száma: 3

A webdesign számomra nem csak a vizuális megjelenésről szól.

Úgy gondolom, egy weboldal elsősorban attól fog jól működni, ha jól átgondolt koncepcióra, kidolgozott stratégiára és célokra alapozva épül fel. Tervezéseim során az esztétika mellett a funkcionalitásra, a felhasználói útvonalak optimalizálására és a konverziós elemek hatékony elhelyezésére helyezem a hangsúlyt.

Erre számíthatsz, ha együtt dolgozunk:

  • Modern és felhasználóbarát weboldalak: terveimet a UI/UX alapelvek és trendek precíz követésével, a funkcionalitást és felhasználóbarát megközelítéseket szem előtt tartva készítem.
  • Egyedi design, stratégiai tervezés: minden weboldalt személyre szabottan, egyedileg tervezek, így garantálom, hogy weboldalad úgy emel ki a tömegből, hogy közben saját üzleti céljaidat is hatékonyan szolgálja.
  • Webfejlesztői alapismeretek, stabil fejlesztői kapcsolatok: HTML, CSS háttértudással rendelkezem, tisztában vagyok azzal, hogyan adjam át a terveimet profi fejlesztésre. Rutinos fejlesztő bevonásával weboldalad teljeskörű megvalósítását is biztosítom.
  • Keresőoptimalizálás (SEO): a weboldalakat úgy építem fel, hogy a keresőmotorok könnyen megtalálják őket.

Kérlek vedd figyelembe, hogy áraim iránymutatóak, pontos ajánlatot az egyedi igényeid megismerése után tudok adni.

FONTOS INFORMÁCIÓ MEGRENDELŐKNEK!
Amennyiben olyan szolgáltatásra van szükséged, ami nem található a csomagok között, akkor küldj a szabadúszónak egy üzenetet az elképzelésedről. Miután megegyeztetek a részletekről és az árról a szabadúszó létre tud hozni neked egy csomagot vagy meg tudod bízni őt a profiljában a “Megbízás egyedi projektre” gombra kattintva.
Nagyon fontos, hogy soha ne fizess banki utalással, Paypal-el vagy egyéb módon, mindig csak a “Megrendelem” vagy a “Megbízás egyedi projektre” gombra kattinva, mert csak így tudjuk garantálni a biztonságos megrendelést. Így a megrendelő és a szabadúszó is védve van. Amennyiben megrendelőként nem kapod meg a szolgáltatást az ígért határidőre vagy a szolgáltatás nem felel meg a megbeszélt kritériumoknak, vissza fogjuk utalni a befizetett összeget a számládra. Ha a szabadúszó más fizetési módot kér tőled, kérjük, jelentsd itt a szabadúszót. Köszönjük az együttműködésedet!

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
v2.7.25
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés