Az adakozás csodája

Az adakozás csodája… Amikor segítünk másoknak abban, hogy az álmuk testet öltsön. Mindannyian különbözőek vagyunk, és más dolgokra vágyunk. Akik előnyösebb helyzetben vannak, azok egy szép ház, új autó vagy egy egzotikus nyaralás után sóvárognak, viszont akik kevésbé szerencsések, azok olyan, mások számára teljesen természetes dolgok után vágyódnak, mint az egészség, vagy a biztonságos, szerető otthon. Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy az első kategóriába tartozunk, akkor felelősségünk segíteni azokon, akik számára rosszabb lapokat osztott az élet.

Az XProjekt csapatával nagy hangsúlyt fektetünk különböző szervezetek támogatására. Hisszük, hogy a jótékonykodás segít létrehozni egy olyan világot, amelyben mindenki számít. Reméljük, hogy a támogatásunkkal nem csupán hozzájárulunk ezeknek a lenyűgöző szervezeteknek a munkájához, hanem fel is hívjuk rájuk a figyelmet, és másokat is inspirálunk a segítségnyújtásra, hiszen közösen többet tehetünk a világért!

Célunk egy olyan közösség létrehozása, amelynek tagjai egyaránt elkötelezettek a jótékonyság iránt. Amikor adunk, akkor érezhetjük igazán, hogy részesei vagyunk valami nagyobb dolognak. Csak közösen tudunk olyan világot építeni, amelyben unokáink is szeretnének majd élni.

Minden évben, karácsony előtt, három különböző területen támogatunk egy-egy szervezetet. Az egyik a gyerekeket segíti, a másik azokat, akik daganatos vagy más súlyos betegségben szenvednek, míg a harmadik az állatokat. Az adott év nyereségének 10%-át ajánljuk fel arra, hogy segítsünk az életminőségük javításában.

Amennyiben egy jótékonysági szervezetet ajánlanál, kérlek írj nekünk a kapcsolat@xprojekt.hu címre. Örömmel vesszük a javaslatokat és figyelembe vesszük a lehetőségeket a támogatások terén!

Mindenképpen fontolóra vesszük azt a szervezetet, amelyre több ajánlás is érkezik. Ha az adott évben nem is kerül be a támogatottak közé, azonban a jövőben mindenképpen számolunk vele.

Az oldalon hamarosan nyilvánosságra hozzuk a három kiválasztott szervezetet, valamint tájékoztatást adunk az adományok összegéről és átadásuk időpontjáról.

Mi, az XProjektnél egy olyan világról álmodunk, ahol minden csepp az adakozásból egy újabb hullámot indít el, mely végül tengerét ölti a segítségnek. Légy te is része ennek a végtelen körforgásnak, és tedd szebbé mások életét akár egy apró gesztussal!

Az adakozás erőt ad nekünk ahhoz, hogy együtt formáljunk egy olyan világot, amelyben mindenki számít.

Csatlakozz közösségünköz

Oszd meg gondolataidat és ötleteidet. Javasoljuk, hogy csatlakozz az XProjekt Klubhoz (2024. június végén lesz elérhető) és vegyél részt a beszélgetésekben. Együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a környezetünkre. Blogunkban érdekes és hasznos cikkeket olvashatsz különböző témákban.

Csatlakozz közösségi média oldalainkhoz, ahol folyamatosan közlünk információkat a működésünkről a közösségi szerepvállalásainkról és azokról a programokról, amelyeken te is részt vehetsz vagy támogathatsz.

facebook logo
instagram logo
x logo
linkedin logo
youtube logo
tiktok logo

Köszönjük, ha csatlakozol hozzánk és segítesz megvalósítani a csodákat!

Tengernyi üdvözlettel,
az XProjekt csapata

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés