Apple Nyereményjáték

A Partnerprogram linkedet illeszd be a honlapod tartalmába, közösségi média posztjaidba, vagy akár küldd el üzenetben, vagy emailben ismerőseidnek. Ha bárki a linkeden keresztül regisztrál be az XProjektre és megrendel egy szolgáltatást, vagy szabadúszóként megvalósít egy projektet, akkor a tranzakció értékéből 5% jutalékot fizetünk neked…

…és most kisorsolunk egy

200 000 Ft értékű 
Apple ajándékkártyát! 

A nyereményjátékban az ajánló és az ajánlott is részt vesz, amennyiben az ajánlott megrendel egy szolgáltatást, vagy szabadúszóként megvalósít egy projektet és legalább egy tranzakció teljesül.
Sorsolás 2024. december 15-én. A nyertest emailben értesítjük és közzétesszük itt az oldalon.

Az Apple Store-ajándékkártyák felhasználhatók az Apple Store üzletekben, az Apple Online Store áruházban, illetve telefonos vásárláskor a következő számot hívva: 06 80 983 824.

A nyereményjátékban azon 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik megfelelnek a játékszabályzatban leírt feltételeknek.
A játékra való regisztráció időszaka: 2024. április 1. 0 óra – november 30. 24 óra
A nyereményjátékkal kapcsolatos valamennyi adminisztrációs, jogi és adózási kötelezettséget a Szervező FaceTill Ltd. végez és teljesít. Kérjük olvasd el a részvételi és játékszabályzatot!

Csatlakozz közösségünköz

Oszd meg a gondolataidat és az ötleteidet. Javasoljuk, hogy csatlakozz az XProjekt Klubhoz (2024. június végén lesz elérhető) és vegyél részt a beszélgetésekben. Együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a környezetünkre. Blogunkban érdekes és hasznos cikkeket olvashatsz különböző témákban.

Csatlakozz közösségi média oldalainkhoz, ahol folyamatosan közlünk információkat a működésünkről, a közösségi szerepvállalásainkról és azokról a programokról, amelyeken te is részt vehetsz vagy támogathatsz.

facebook logo
instagram logo
x logo
linkedin logo
youtube logo
tiktok logo

Köszönjük, hogy segíted a magyar szabadúszók közösségét.

Tengernyi üdvözlettel,
az XProjekt csapata

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés