Szia!
Ha a YouTube hullámain szörfözöl vagy az influencer világban hódítasz, és szeretnél az XProjekttel együttműködni, akkor ne habozz. Dobj nekünk egy üzenetet a kapcsolat@xprojekt.hu email címre.

Ússz velünk a lehetőségek tengerén és légy a következő aranyhalunk!

YouTuberek, akik velünk úsznak

Balugasztro – Debi és Balu a föld körül!

Egy éves világkörüli utunkról szóló vlog csatornánkon megmutatjuk, hogy milyen egy világkörüli út megtervezése, azt, hogy hogyan pakoljuk be az életünket egy-egy hátizsákba és miképp boldogulunk a föld legkülönbözőbb országaiban. Inspirációt szeretnénk nyújtani mindazok számára, akiknek hasonló álmaik vannak, mint nekünk. Terveink szerint legalább 20 országot járunk be az egy év alatt. Ha érdekel a föld körüli utazásunk, akkor iratkozz fel és tarts velünk életünk legnagyobb kalandján!

https://www.youtube.com/@balugasztro


Verba Abbe – Amerikából jöttem

Sziasztok! Verba Abbe vagyok és Amerikából jöttem. Youtuber vagyok, Énekes-dalszerző, és online angol/ének magántanár. “Amerikából Jöttem” és “Abbe Lewis” youtube csatornáimon megtekinthetőek a videóim. A magyar és amerikai kultúráról, meg a zenémről is gyártok tartalmakat. Szabadúszósként dolgozok 2013 óta, és nagyon örülök, hogy úszhatok az XProjekttel is!

https://www.youtube.com/@AmerikabolJottem

https://www.instagram.com/abbelewismusic


Nagy Zoltán – Utazás és Szabadúszás az XProjekttel

Nagy Zoltán vagyok, a MoneyXplorer és a Zolixplorer online fotós iskola alapítója. Digitális nomád életet élek 2017 decembere óta. Online keresek pénzt és járom a világot. Évente 8-10 hónapig utazok külföldön és a legtöbb helyen 1-2 hónapig maradok. Kedvenc országaim Vietnám, Anglia és Törökország.

Az XProjekt egy olyan lehetőség, ami nekem az induláskor még nem adatott meg. Ezért is gondolom, hogy szerencsésnek mondhatod magad, ha most vágsz bele a szabadúszó életbe, mert ilyen nagyszerű közösségben kereshetsz magadnak szolgáltatásokat és ügyfelek is.

Víg napot!

Keress te is pénzt az interneten: MoneyXplorer

Tarts velem a Facebook-on: ZoliXplorer


Vállalkozások, akik velünk úsznak

Proactive Business Zrt.

Sziasztok! Mórász Dóra vagyok, a Proactive Bookkeeping üzletágvezetője. Lelkesedéssel és elszántsággal azon dolgozom, hogy vezető kollégáimmal és a csapatommal együtt egy olyan egyedülálló, komplex szolgáltatást biztosítsunk, amely valódi könnyedséget nyújt a vállalkozói létben. A Bookkeeping csak egy a számos üzletág közül, amely erősíti a Proactive Business Zrt. átfogó megoldásait a vállalkozók teljes körű támogatásában.

Hiszek az edukációban, az odafigyelésben az őszinte kommunikációban és abban hogy soha nincs rossz kérdés csak fel nem tett…

Kérlek, bátran forduljatok hozzám, ha bármiben segíthetek!

Az XProjekt felhasználóinak az első konzultációból 50% kedvezményt adunk:
ELSŐ KONZULTÁCIÓ

Az XProjekt felhasználói a szolgáltatásainkat az első hat hónapban 10-20% kedvezménnyel vehetik igénybe:
KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSUNK

Proactive Business Zrt. üzletágai

A mentorált könyvelés
Szolgáltatásunk teljes paradigmaváltás a könyvelésben! Több mint 1804 vállalkozás bizalmát élvezzük. Az ország legnagyobb egyéni és kisvállalkozó specialista könyvelő csapata vagyunk.
proab.hu

proap

Pályázatfigyelő rendszer
Levesszük a válladról a terhet, mostantól nem neked kell kutatnod a több száz lehetőség közül! Pályázatfigyelő rendszerünk a vállalkozásod adatai és potenciális fejlesztési igényei alapján figyeli a pályázati piacot. Amennyiben olyan pályázat jön ki, ami számodra érdekes lehet, akkor értesítést küldünk.
proap.hu

Proactive Vállalkozói Akadémia
A Proactive Vállalkozói Akadémia Magyarország első vállalkozóknak szóló személyre szabott tudásmegosztó platformja. Rendszerünk egyedi paraméterezési funkciójának köszönhetően, csak azokat az információkat és tájékoztató anyagokat fogod látni, ami a Te vállalkozásodnak aktuális, hasznos és elengedhetetlen annak ismerete.
proava.hu

Az alábbi videóban Mórász Dóra, a Proactive Bookkeeping üzletágvezetője, bemutatja a Proactive Business Zrt. szolgáltatásait és az X-projekt keretében megvalósított együttműködést. A videóban szó esik a Proactive Business bővített szolgáltatási köreiről, amely magában foglalja a könyvelést, pályázatfigyelést, tanácsadást és a vállalkozói akadémiát.

VIDEO


Csatlakozz közösségünköz

Oszd meg gondolataidat és ötleteidet. Javasoljuk, hogy csatlakozz az XProjekt Klubhoz (2024. júliusban lesz elérhető) és vegyél részt a beszélgetésekben. Együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a környezetünkre. Blogunkban érdekes és hasznos cikkeket olvashatsz különböző témákban.

Csatlakozz közösségi média oldalainkhoz, ahol folyamatosan közlünk információkat a működésünkről a közösségi szerepvállalásainkról és azokról a programokról, amelyeken te is részt vehetsz vagy támogathatsz.

facebook logo
instagram logo
x logo
linkedin logo
youtube logo
tiktok logo

Köszönjük, hogy segíted a magyar szabadúszók közösségét.

Tengernyi üdvözlettel,
az XProjekt csapata

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés