Passzív jövedelemforrás befektetés nélkül

Legyél te is tagja Partnerprogramunknak, amellyel befektetés nélkül juthatsz passzív jövedelemhez!

Minden regisztrált tagunk egy egyedi azonosítóval ellátott Partnerprogram linket kap. Ha bárki a linkeden keresztül regisztrál be az XProjektre és megrendel egy szolgáltatást, vagy szabadúszóként megvalósít egy projektet, akkor a tranzakció értékéből 5% jutalékot fizetünk neked. Semmi mással nem kell foglalkoznod, csak dőlj hátra, mert innen minden megy magától. A profilodban nyomon tudod követni az egyenlegedet, ami, ha eléri az 5000 Ft-ot és kéred, akkor kiutaljuk neked, és az összeg 3 munkanapon belül megjelenik a bankszámládon.

Az XProjekt egyik legnépszerűbb szolgáltatása a honlapkészítés. Egy ilyen szolgáltatást 200 000 Ft-os átlagáron készítenek el a szabadúszó vállalkozók. Ebben az esetben a te jutalékod 10 000 Ft, és ehhez akár elég a saját linkedet bármelyik közösségi média oldaladra kitenni. Mindez csupán 1 percet vesz igénybe. Ez egy nagyszerű passzív jövedelem! Csak a példa kedvéért: Történt már megrendelés honlapkészítésre 2.4 millió Ft értékben is. Ebben az esetben a jutalék 120 000 Ft!  

Csatlakozz ma az XProjekt Partnerprogramhoz, és most részt vehetsz Nyereményjátékunkon, amin 200 000 Ft értékű Apple ajándékkártyát nyerhetsz!

Hogyan lesz passzív jövedelmed?

  1. Regisztrálj az XProjekt oldalán:  https://www.xprojekt.hu/regisztracio
  2. Másold ki a saját affiliate linkedet a Profil oldaladról és illeszd be a honlapod tartalmába, közösségi média posztjaidba, vagy akár küldd el üzenetben, vagy emailben ismerőseidnek
  3. Dőlj hátra és ússz az árral!
  4. A profilodban nyomon tudod követni a Partnerprogram egyenlegedet

Csatlakozz közösségünköz

Oszd meg a gondolataidat és az ötleteidet. Javasoljuk, hogy csatlakozz az XProjekt Klubhoz (2024. június végén lesz elérhető) és vegyél részt a beszélgetésekben. Együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a környezetünkre. Blogunkban érdekes és hasznos cikkeket olvashatsz különböző témákban.

Csatlakozz közösségi média oldalainkhoz, ahol folyamatosan közlünk információkat a működésünkről, a közösségi szerepvállalásainkról és azokról a programokról, amelyeken te is részt vehetsz vagy támogathatsz.

facebook logo
instagram logo
x logo
linkedin logo
youtube logo
tiktok logo

Köszönjük, hogy segíted a magyar szabadúszók közösségét.

Tengernyi üdvözlettel,
az XProjekt csapata

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés