Oktatás / Művészet

Github copilot oktatás

Github copilot oktatás
Elkészülési idő: 3 napon belül
A szolgáltatás tartalmaz: Folyamatos támogatás
Módosítások száma: 2

GitHub Copilot oktatás – a jövő kódolási asszisztense

Rólam

27 éves programozói tapasztalattal rendelkező szakember vagyok, aki most az AI-asszisztált kódolás legújabb frontján, a GitHub Copilot területén osztja meg tudását. Széleskörű ismereteim a következő területeket ölelik fel:

  • PHP
  • JavaScript
  • HTML
  • CSS
  • Adatbázis-kezelő rendszerek
  • Flutter
  • és most: GitHub Copilot

Mit kínálok?

Személyre szabott GitHub Copilot oktatást, amely segít kiaknázni ennek az innovatív eszköznek minden előnyét. Akár kezdő vagy a mesterséges intelligencia által támogatott fejlesztésben, akár tapasztalt programozó, aki szeretné optimalizálni a munkafolyamatait, én segítek neked elsajátítani a GitHub Copilot hatékony használatát.

Miért válassz engem a GitHub Copilot oktatásához?

  1. Tapasztalat és innováció: Több évtizedes programozói háttérrel ötvözöm a klasszikus fejlesztési gyakorlatokat a legújabb AI-technológiákkal.
  2. Gyakorlati megközelítés: Valós projektalapú tanulást kínálok, hogy lásd, hogyan illeszkedik a GitHub Copilot a tényleges fejlesztési folyamatokba.
  3. Személyre szabott oktatás: A GitHub Copilot használatát a te programozási stílusodhoz és projektjeidhez igazítjuk.
  4. Etikus és hatékony használat: Megtanítom, hogyan használd a GitHub Copilot-ot hatékonyan, miközben megőrzöd a kód minőségét és integritását.

Mit fogsz megtanulni?

  • A GitHub Copilot beállítása és konfigurálása
  • Hatékony promptok írása a legjobb kódajánlások érdekében
  • A generált kód értékelése és finomítása
  • A GitHub Copilot integrálása különböző programozási nyelvekkel és keretrendszerekkel
  • Etikai megfontolások és legjobb gyakorlatok az AI-asszisztált kódolásban

Kezdjünk neki!

Ha készen állsz arra, hogy forradalmasítsd a kódolási folyamatodat és megsokszorozd a produktivitásodat a GitHub Copilot segítségével, vedd fel velem a kapcsolatot. Együtt alakítjuk ki azt az oktatási tervet, amely a legjobban illeszkedik a céljaidhoz és fejlesztési igényeidhez.

Lépj kapcsolatba velem még ma, és lépj be az AI-asszisztált programozás izgalmas világába!

FONTOS INFORMÁCIÓ MEGRENDELŐKNEK!
Amennyiben olyan szolgáltatásra van szükséged, ami nem található a csomagok között, akkor küldj a szabadúszónak egy üzenetet az elképzelésedről. Miután megegyeztetek a részletekről és az árról a szabadúszó létre tud hozni neked egy csomagot vagy meg tudod bízni őt a profiljában a “Megbízás egyedi projektre” gombra kattintva.
Nagyon fontos, hogy soha ne fizess banki utalással, Paypal-el vagy egyéb módon, mindig csak a “Megrendelem” vagy a “Megbízás egyedi projektre” gombra kattinva, mert csak így tudjuk garantálni a biztonságos megrendelést. Így a megrendelő és a szabadúszó is védve van. Amennyiben megrendelőként nem kapod meg a szolgáltatást az ígért határidőre vagy a szolgáltatás nem felel meg a megbeszélt kritériumoknak, vissza fogjuk utalni a befizetett összeget a számládra. Ha a szabadúszó más fizetési módot kér tőled, kérjük, jelentsd itt a szabadúszót. Köszönjük az együttműködésedet!

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
v2.7.25
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés