Blog bejegyzések, weboldal szövegek fordítása - magyar-angol

Blog bejegyzések, weboldal szövegek fordítása - magyar-angol
Elkészülési idő: 7 napon belül
A szolgáltatás tartalmaz: Több módosítási lehetőség
Módosítások száma: 2

Ha szeretnéd, hogy a blogbejegyzéseid vagy weboldalad fordítása tökéletes legyen, és valóban megragadja az angol nyelvű közönséget, akkor jó helyen jársz. Segítek, hogy a szövegeid valóban azok legyenek, amiknek lenniük kell: hatékonyak és érthetőek.

A gépi fordítókkal való munka nem mindig hozza meg a várt eredményt. Az embereknek sokkal többre van szükségük ahhoz, hogy egy szöveg valóban érthető és vonzó legyen.

Ahhoz, hogy a fordítás tényleg jó legyen, szükség van az angol nyelv és kultúra alapos ismeretére. Az egyszerű szófordulatok és nyelvtani struktúrák mellett fontos a megfelelő szavak széles skálájának és kifejezésmódjainak ismerete. Ismerni kell azokat a kulturális különbségeket és árnyalatokat, amelyek befolyásolhatják a fordítás értelmét és hatását. Csak így lehet elérni, hogy a fordítás ne csak pontos és érthető legyen, hanem hűen tükrözze az angol nyelv szépségét és gazdagságát, és megfeleljen az angol anyanyelvű olvasók elvárásainak és ízlésének.

Én ezt nyújtom Neked.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van segítségemre a magyar-angol fordításban, ne habozz! Itt vagyok, hogy megkönnyítsem ezt a folyamatot számodra.

Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk!

Vélemények

Adrienn

Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyors, profi, vállalt határidőn belül elkészült munka. És ami a legjobban tetszik Edinában, a profizmusa mellett, a sokoldalúsága. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még közös dolgaink! Köszönöm

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés