Zenei alap / Stock Music készítés / Hangszerelés

Zenei alap / Stock Music készítés / Hangszerelés
Elkészülési idő: 7 napon belül
A szolgáltatás tartalmaz: Folyamatos támogatás, Garancia, Kereskedelmi engedély, Több módosítási lehetőség
Módosítások száma: 3

Zenei karrier elindításához készítek zenei alapot pop, rap, r&b, rock stílusban, illetve stock zenéket videók alá (a videó tartalmához igazított stílusban).

Vélemények

Hegedűs

Végtelenül kedves és segítőkész zenész, a legjobb választás volt a tervemhez! Szülinapra szerettem volna a dalomhoz igazíttatni egy zenét, és a saját maga vállalt határidő előtt elkészült, ami szerintem ritkaság egy szolgáltatásnál. Ráadásul olyan minőségben, amiről álmodni sem mertem volna. Ezúton is köszönöm neki a sok időt és energiát, amit beletett! Legközelebb is Őt választom!

Adrienn

Ajánlom mindenkinek! Krisztián tökéletesen megértette amit kértem tőle és megalkotta pontosan úgy, ahogy azt szerettem volna. Korrekt, precíz szolgáltatást és minőségi munkát kaptam. Köszönöm!

Edina S

Krisztiánt azért kerestem meg, mert az egyik online kurzusom videóihoz szerettem volna egyedi zenei alapot. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, tökéletesen illeszkedett az elképzeléseimhez. Nagyon könnyű volt vele kommunikálni, és külön értékeltem a javaslatait. Örömmel ajánlom másoknak is.

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, add meg a felhasználónevedet vagy az email címedet. Emailben kapsz egy linket az új jelszó létrehozásához.

Készült szív-vel és kávé-val Budapesten.
Minden jog fenntartva © 2024 XProjekt
Játékszabályzat ÁSZF Adatkezelés